top of page

Romige kokos limoen overnight oats

Romige kokos limoen overnight oats

In de winter zweer ik bij warme havermoutpap. Wanneer het buiten nog donker is, staat bij mij de havermout al lekker te pruttelen op het vuur. Binnen no time heb je een heerlijk dampend kommetje havermout voor je neus staan. Havermout als ontbijt is een goed begin van de dag, het vult goed en geeft je veel energie. Nu is het zomer en heb ik niet altijd trek in warme havermout. Gelukkig bestaat daar een oplossing voor: overnight oats welteverstaan! Heerlijk als fris ontbijt voor de warme zomerdagen.

Met havermoutpap of overnight oats kun je qua smaak zoveel kanten op. Ik vind het dan ook heerlijk om te spelen met de verschillende smaakmogelijkheden. De laatste tijd ben ik geobsedeerd door de smaakcombinatie van kokos en limoen. Zo heerlijk fris! Het heeft iets tropisch wat je doet wegdromen naar de mooiste oorden met wuivende palmbomen. En dan die romige smaak… Do I need to sat more?

Je hebt nodig

40 gram havervlokken 10 gram kokosrasp rasp van 1/2 limoen 1 theelepel honing 1 theelepel vanille extract snufje zeezout  150 ml kokosmelk 50 ml water Blauwe bessen

Bereiding

Doe de havervlokken, kokosrasp, limoenrasp, honing, vanille extract en zeezout in een kommetje of groot glas.


Schenk de kokosmelk en water erbij en meng goed door. Dek dit af met en zet in de koelkast voordat je gaat slapen.


De volgende ochtend ren je verheugd van je bedje naar je koelkast om daar je romige goedje uit te halen. Roer nog even door.


Maak af met wat verse blauwe bessen en droom bij iedere hap weg naar die tropische oorden met wuivende palmbomen. Enjoy!


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page