top of page
PureIlonca-ZoWaardevol-2023-61.jpg

GEZONDHEIDS- & VOEDINGSADVIES

Als gezondheids- en voedingsdeskundige én OERsterk coach sta ik voor dé totaalaanpak naar optimale gezondheid en vitaliteit.

 

Ik geloof dat het leven niet maakbaar is, maar wel stuurbaar. Daarom help ik je stap voor stap je leefpatroon aan te passen voor een blijvende verandering, zowel in motivatie als gedrag. Mijn holistische benadering richt zich op het optimaliseren van de gezondheid door middel van de pijlers voeding, beweging en leefstijl. Met mijn aanpak kan ik je op een natuurlijke manier helpen je gezondheid te verbeteren en een gezonde leefstijl te creëren.

Ik geef aandacht aan jouw klachten, voeding, beweging, slaap, stress, ontspanning en vitaliteit.​ 

Om de echte oorzaak van symptomen te vinden moet de mens namelijk als één geheel worden bekeken. Gezondheid is het resultaat van een samenspel tussen veel verschillende factoren. Het uitgangspunt bij iedere behandeling is dan ook het aanpakken van de echte oorzaak (de oorzaak van de oorzaak). Met als gevolg een drastische toename van de levenskwaliteit.

OERsterk coach logo 2023 Gecertificeerd.png
PureIlonca-ZoWaardevol-2023-19.jpg

Ervaar jij:

🌿 Spijsverteringsproblemen 
🌿 Vermoeidheid 
🌿 Huidproblemen 
🌿 Slaapproblemen 
🌿 Stemmingsproblemen 
🌿 Stress
🌿 Overgewicht of moeite met afvallen 
🌿 Of wil je gewoon gezonder gaan eten!?
 

Als OERsterk coach help ik je om jouw fysieke en mentale gezondheid te verbeteren door middel van een holistische benadering. Dit betekent dat ik niet alleen kijk naar voeding en beweging, maar ook naar factoren zoals slaap, stressniveau, emotionele gezondheid en sociale omgeving.

Een goede gezondheid begint van binnenuit en hangt niet alleen af van wat je eet, maar ook van andere factoren zoals hierboven benoemd. Je lichaam heeft voldoende voedingsstoffen nodig om goed te functioneren en om jou van energie te voorzien. Maar zelfs als je gezonde voeding eet, betekent dit niet automatisch dat je lichaam alle voedingsstoffen opneemt die het nodig heeft. Stress, slaaptekort en zelfs de sociale omgeving waarin je je bevindt kunnen de vertering en opname van voedingsstoffen beïnvloeden.

Mijn werk als gezondheids- en voedingsdeskundige én OERsterk coach

Voor een gezonder voedingspatroon en leefstijl ga ik met jou persoonlijk aan de slag. Ik werk samen met jou om haalbare doelen te stellen en een plan te ontwikkelen dat past bij jouw individuele behoeften en leefstijl. De nadruk ligt op het maken van duurzame veranderingen in plaats van snelle oplossingen.

 

Ik kan jou helpen bij het maken van gezonde voedingskeuzes en het ontwikkelen van een gezond eetpatroon. Maar ook het adviseren over beweging en stressmanagement en helpen bij het aanpassen van de leefstijl om beter in balans te komen.

 

Vaak willen we wel gezond leven, maar de angst dat we niets meer mogen eten wat we lekker vinden of dat we niet meer kunnen genieten, houdt ons vaak tegen. Ik kan je laten zien dat we heel eenvoudig, gezond en lekker kunnen leven. En kunnen genieten hoort daar gegarandeerd bij! Samen kijken we naar de juiste voeding die jou voorziet in de benodigde voedingsstoffen en leefstijl interventies die bij jou passen.

Als OERsterk coach neem ik je graag mee op reis en kunnen we samen werken aan een gezondere leefstijl voor jou. Een passende leefstijl die je niet alleen nu, maar ook in de toekomst ten goede komt. Het gaat er uiteindelijk om waar jij je goed bij voelt!

Wil jij ook weer OERsterk worden?💚

Leefstijlcounseling
PureIlonca-ZoWaardevol-2023-38.jpg

Wat kun je verwachten?

  • Een passend leefstijl- en voedingsadvies met begeleiding, rekening houdend met voorkeuren

  • Het krijgen én behouden van meer energie

  • Verbetering van spijsverteringsproblemen

  • Inzicht in je eigen leef- en voedingspatroon

  • Advies over bewuste en gezondere keuzes

  • Kennis en praktische tips om zelf aanpassingen in je leef- en voedingspatroon te maken

  • Begeleiding bij allergieën en/of intoleranties; glutenvrij, lactosevrij, et cetera

  • Ondersteuning d.m.v. recepten en praktische tips

  • Antwoord op je vragen aangaande voeding en leefstijl

Kijk bij 'Aanbod' welk traject bij jou past!

bottom of page