top of page

Protein chia pudding met aardbeiensmaak

Protein chia pudding aardbei 7

Protein chia pudding

Chia pudding vind ik normaal gesproken slijmerig en smaakloos. Maar door de toevoeging van de plantaardige aardbeien proteïne krijgt de pudding een andere, naar mijn mening lekkerdere, romige structuur en de smaak is oh zo heerlijk. Shame on you als je de aardbeien proteïne van Orangefit nog niet geprobeerd hebt!

Protein chia pudding aardbei 9

Dit ontbijtje zet je de avond van te voren klaar, ideaal! De volgende ochtend roer je alleen nog de proteïnepoeder erdoor en serveer je de pudding met blauwe bessen. Om tijd te besparen hak je de avond ervoor ook alvast de chocolade in kleine stukjes. Dit is ook een heerlijke maaltijd voor na het sporten.

Protein chia pudding aardbei 12

Je hebt nodig

3 eetlepels chiazaad 250 plantaardige melk 25 gram Fit Green Protein aardbei (Orangefit) 100 gram blauwe bessen 10 gram pure chocolade 85%  Kaneel

Bereiding

Meng de avond van te voren de chiazaadjes met de plantaardige melk en zet dit een nachtje weg in de koelkast. De volgende ochtend roer je de chiazaadjes goed door. Voeg de proteïnepoeder toe en meng nog eens goed. Serveer met de blauwe bessen en een in stukjes gehakte blokje chocolade. Bestrooi met kaneel. Enjoy!

Protein chia pudding aardbei 1

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page