top of page

Bloemkoolpap (koud)

Bloemkoolpap 6

Bloemkoolpap

Bloemkoolpap 1
Bloemkoolpap 13

Bloemkoolpap. Niet het eerste wat in je zou opkomen om mee te ontbijten. Althans, niet bij mij. Je zou het niet verwachten, maar het is nog lekker ook! Als je de juiste smaakmakers toevoegt is het niet alleen een heerlijk ontbijt, maar ook nog eens vezelrijk. De banaan maakt de pap een stuk zoeter en dat maakt het zo lekker.

Bloemkoolpap 8
Bloemkoolpap 10

Eet je bij het diner bloemkool? Kook dan extra bloemkool tot het gaar genoeg is zodat je het fijn kunt stampen of pureren. Je kunt hier ook heel goed de stronken voor gebruiken die je overhoud bij het snijden van bloemkool. Bereid je ‘s ochtends pas de bloemkool dan kun je deze laten afkoelen in de vriezer. Doordat je een in stukjes gevroren banaan gebruikt en koelkastkoude melk wordt de bloemkoolpap al snel een aangename structuur! Mocht je er geen problemen mee hebben, dan kun je de pap natuurlijk ook warm eten.

Bloemkoolpap 7

Je hebt nodig

200 gram gekookte bloemkool (afgekoeld)* 1 bevroren banaan 1 scoop Fit Green Protein chocola (Orangefit) 1 eetlepel cacao 100 ml plantaardige melk Toppings naar keuze. Ik gebruikte:

1 perzik 1 handje powerfood mix

* Je kunt hier ook heel goed de stronken voor gebruiken die je overhoud bij het bereiden van de avondmaaltijd!

Bereiding

Eigenlijk heel simpel. Doe alle ingrediënten uit het eerste rijtje in de blender, keukenmachine of bewerk het met de staafmixer tot een glad geheel. Giet in je kommetje en maak af met de toppings. Enjoy!

Bloemkoolpap 2

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page