top of page

Proteïne chocoladesaus

Ik wed dat jij jouw pannenkoeken rijkelijk belegd met stroop, honing en/of fruit. Misschien top je ze af met een paar flinke eetlepels kwark of Griekse yoghurt. Geloof me, ik heb iets veel beters!

Proteïne chocoladesaus

Dat ik dit recept nog niet eerder met jullie heb gedeeld. Ik maak dit regelmatig als topping voor mijn pannenkoekjes of wafels. Het is zó makkelijk te maken en zó lekker. Het is een geweldig alternatief voor de gewone chocoladesauzen of -siropen die je in de winkel koopt. Er zitten geen suikers of onnodige toevoegingen in. En het zit ook nog eens bomvol proteïnen #allaboutthegains.

Deze saus is over héél veel andere dingen ook super lekker. Denk aan bananenbrood, wafels, ijs of havermout. Maar ook als dip voor verse aardbeien of ander fruit! Gezonde chocolade’fondue’ anyone? 😉

Je zult me later dankbaar zijn.

Je hebt nodig

1 scoop Orangefit chocolade (25 gram) 1 eetlepel cacaopoeder ca. 100 ml water of plantaardige melk

Bereiding

Doe de eiwitpoeder en cacaopoeder in een schaaltje. Giet niet in één keer al het water of melk erbij maar doe dit beetje voor beetje. Anders heb je voor je het weet een te dunne saus. Giet dus steeds een beetje vocht toe en roer tot dit is opgenomen en ga hiermee door tot jouw saus dun of dik genoeg is. Als je minder vocht toevoegt is het meer een soort spread en als je meer vocht toevoegt een sausje. Het hangt helemaal van jou af waar je het voor wilt gebruiken. Lekker als dip voor verse aardbeien, over je pannenkoeken of ijs. Enjoy!


Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page