top of page

Oh My Pie! Key Lime Pie


oh my pie! key lime pie 1

Oh My…!!

Mijn eerste recept voor de taartenkoningin Oh My Pie! staat online, de Oh My Pie! Key Lime Pie. Deze prachtige en inspirerende vrouw heeft mij gevraagd om ins-PIE-rator te zijn en mijn recepten te delen.


Hier kan ik natuurlijk geen nee tegen zeggen! Nieuwsgierig geworden? Je kunt mijn verhaal en eerste recept van deze heerlijke Key Lime Pie bekijken op de website van Oh My Pie. Je kunt Oh My Pie ook volgen op haar prachtige Instagram account!


Key Lime Pie

Marike: “de combinatie kokos & limoen doet het altijd goed! Een taartje naar mijn hart! Sprankelend en fris als deze prachtige Pie,  zo huppelt Ilonca door het leven! Ze gaat geen uitdaging uit de weg en geniet volop van de dingen die op haar pad komen.


Elke hap zal een ware ontdekkingstocht zijn! Waarbij verschillende structuren, smaken en geuren samenkomen, waardoor elk moment een feestfestijn zal zijn!”


Klik hier voor het recept.


Klik hier voor mijn verhaal.

oh my pie! key lime pie 2
key lime pie 3

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page