top of page

Kersen Acai smoothie bowl

Mijn liefde voor smoothie bowls is groot, een heerlijke variant van de smoothie maar dan in een kom. Want zeg nou zelf, het eten van een smoothie met een lepel is toch zo veel leuker dan deze uit een glas weg te klokken!? Je eet het als een soort soep waardoor je rustiger eet en langer verzadigd bent.  De toppings maken het helemaal een feestje. Je ontbijtje ziet er nóg lekkerder uit!

Kersen Acai smoothie bowl 8

Omdat kersen (helaas) en eigenlijk ook al het andere fruit niet het hele jaar door in het seizoen zijn, heb ik altijd bevroren fruit in mijn vriezer. Dit bevroren fruit gebruik ik onder andere voor mijn smoothies. Denk aan blauwe bessen, frambozen, aardbeien, mango, ananas en ook kersen. Het fijne aan diepvriesfruit is dat het heel lang houdbaar is, je hoeft de frambozen niet binnen één dag op te peuzelen omdat ze de volgende dag al uit je bakje weglopen. En wat betreft de kersen, deze zijn al voor je ontpit, hoe ideaal is dat! Daarnaast zorgt het bevroren fruit voor een heerlijk koude smoothie, zo heb ik hem het liefst!

Kersen Acai smoothie bowl 1-001

Kersen Acai smoothie bowl

Deze kersen acai smoothie bowl is echt een te lekkere combinatie! De kersen.. vanille.. acai.. Alle smaken komen perfect bij elkaar. Ik heb verse kersen gebruikt maar kersen uit de diepvries zijn hier ook perfect voor!

Je hebt nodig

175 gram kersen, ontpit (uit de diepvries kan ook) sap van 1 sinaasappel 1 scoop Fit Green Protein vanille 2 eetlepels acai poeder 2 eetlepels sojayoghurt, kokosyoghurt of volle kwark


Toppings kersen boekweitkorrels pecannoten kokosrasp

Bereiding

Blend alles tot een glad geheel en serveer met de toppings. Enjoy!

Kersen Acai smoothie bowl 9

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page