top of page

5x recepten met pindakaas

Wát is dat toch met pindakaas dat je er geen genoeg van kunt krijgen?! Ik ben gek op pindakaas en eet het liefste elke dag wel iets waar ik dit heerlijk smeuïge goedje in of op kan verwerken. Je zult het niet geloven maar ik heb wel 7 verschillende soorten pindakaas in mijn la staan (de andere notenboters nog niet eens meegeteld). Gelukkig hoef ik mij niet schuldig te voelen over mijn uit de hand gelopen pindakaasconsumptie. Pindakaas is namelijk zo slecht nog niet! Ik heb daarom mijn favoriete recepten met pindakaas op een rijtje gezet voor jullie. Van pindakaassmoothie tot een pindakaas chocoladetaart. Kijk en geniet mee!

 .

Zo makkelijk en zó lekker is deze pindakaas-banaan-chocolade smoothie. Deze moét je maken! Want zeg nou zelf, de combinatie van banaan, chocolade en pindakaas doet het altijd goed, toch!?

Deze pindakaaskoekjes zijn onwijs lekker, onwijs makkelijk en ook nog eens een stuk gezonder dan het gemiddelde supermarktkoekje! Ze zijn ook nog eens gluten-, suiker- en lactosevrij. Wat wil je nog meer van een koekje? Pas op dat je niet al het beslag opsnoept voordat ze de oven in gaan…

Voor wie geen genoegen kan krijgen van pindakaas, dan is deze pindakaas granola echt een aanrader. Het smaakt niet alleen lekker, tijdens het bakken laat het je keuken ook nog eens super lekker ruiken. Ga lekker ontbijten met deze homemade granola met pindakaas!

Wat maak je als je niet veel in huis hebt en je wilt iets eiwitrijks eten omdat je net een killer van een training hebt gedaan? Juist! Proteïne pindakaas repen. Met slechts twee ingrediënten maak je deze heerlijke proteïnereep!

Laat het woord ‘chocoladetaart’ vallen en ik hang aan je lippen. Deze gezonde chocoladetaart met pindakaas en secret ingredient is de ultieme not so guilty pleasure.

En wil je het bruine goedje niet ergens in verwerken maar gewoon lekker over je ontbijt draperen, dan raad ik je deze Latte Macchiatto Caramel overnight oats aan. Koffie, karamel en chocola om de dag mee te beginnen? This is going to be your day!


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page