top of page
Pure-Ilonca-Ramon-ZoWaardevol0823-35.jpg

GEZONDHEIDSCHECK

Jouw eerste stap naar een gezonder leven.

Ben je op zoek naar een laagdrempelige manier om je gezondheid te verbeteren? Zoek niet verder! Als voedingsdeskundige en OERsterk coach bied ik nu de perfecte oplossing aan: de Gezondheidscheck.

De Gezondheidscheck is jouw kompas voor een verbeterde leefstijl. Na de check ben je volledig op de hoogte van welke aspecten van jouw voedingspatroon en leefstijl aandacht verdienen en waar verbeteringen mogelijk zijn. Dit geeft je de kans om gericht aan de slag te gaan met de adviezen die je ontvangt en stelt je in staat om stap voor stap te werken aan een gezondere versie van jezelf.

PureIlonca-ZoWaardevol-2023-28_edited.jpg

Samen gaan we aan de slag om jouw gezondheidsdoelen te bereiken en te streven naar een optimale gezondheid. Of je nu net begint aan je gezondheidsreis of al een stap verder bent, de Gezondheidscheck is een eerste stap!

 

Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Dit is wat je kunt verwachten:

  • Uitgebreide Anamnese: aan de hand van een vooraf ingevulde vragenlijst en tijdens een 90 minuten durend consult nemen we de tijd om jouw gezondheid in kaart te brengen. We bespreken je leefstijl, voedings-gewoonten, energieniveau en eventuele klachten. Dit vormt de basis voor een gepersonaliseerd advies.

  • Persoonlijk Advies: gebaseerd op de informatie uit de anamnese, ontvang je praktisch en haalbaar advies om je gezondheid te verbeteren. We stellen samen doelen op die afgestemd zijn op jouw behoeften.

  • Vervolgconsulten (optioneel): na de Gezondheidscheck ben je vrij om te kiezen of je verdere begeleiding wilt. Als je meer begeleiding en ondersteuning nodig hebt, sta ik voor je klaar met vervolgconsulten om je op het juiste pad te houden.

Tarief gezondheidscheck   |   € 99

Pure-Ilonca-Ramon-ZoWaardevol0823-105.jpg
VYTAL_marketingafbeelding (30).jpg

Enthousiast geworden?

Meld je dan nu aan!

bottom of page