top of page

Proteïne Snickers smoothie

Proteïne Snickers smoothie 25

Proteïne Snickers smoothie

Met dit recept maak je een heerlijk verwen ontbijt, maar is ook perfect als snack voor tussen de middag om er weer flink tegenaan te kunnen. Gegarandeerd dat je hiermee de zoete trek stilt! Het is een echte verwen smoothie die helemaal niet zo ongezond is als hij klinkt, integendeel! Er zitten alleen maar ingrediënten in die goed zijn voor je lijf en dan ook nog eens veel lekkerder dan een echte Snickers. Want zeg nou zelf, een proteïne Snickers smoothie klinkt toch heavenly?

Proteïne Snickers smoothie 5
Proteïne Snickers smoothie 20

Je hebt nodig (voor 1 flinke of 2 kleine porties)

 1 bevroren banaan  2 dadels  1 eetlepel pindakaas  1 scoop Orangfit – Fit Green Protein Chocolade*  1 theelepel cacaopoeder  200 ml plantaardige melk  Snufje zeezout

* Vanille kan ook maar voeg dan 1 eetlepel cacaopoeder toe


Voor de chocolade swirl:  1 eetlepel Orangefit – Fit Green Protein Chocolade  1 eetlepel cacaopoeder  1 theelepel honing  3-4 eetlepels plantaardige melk of water


Toppings:  Stukjes pinda  Cacao nibs

Bereiding

Roer de ingrediënten voor de swirl tot een ‘papje’. Begin met 2 á 3 eetlepels water, het zal even duren maar als je blijft roeren wordt het vanzelf een papje. Maak het dunner door nog een eetlepel melk of water toe te voegen.


Hak de pinda’s grof en zet opzij.


Blend voor de smoothie alle ingrediënten tot een glad geheel en schenk in één groot glas of twee kleine glazen. Giet een deel van de chocoladesaus eroverheen en maak af met de toppings. Enjoy!

Proteïne Snickers smoothie 18

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page