Werkwijze & Tarieven

WERKWIJZE

Een gebalanceerde levensstijl is voor iedereen verschillend en daarom is het van groot belang dat individueel te bepalen.

GRATIS KENNISMAKING
Ben je geïnteresseerd in één van de vormen van advies of begeleiding door Pure Ilonca Voedingscoach? Neem gerust kosteloos en vrijblijvend contact met mij op. Tijdens dit gratis (telefonisch) gesprek bespreken we jouw vragen en wensen. Tevens geef ik informatie over mijn werkwijze en aanbod.

INTAKEGESPREK
Een individueel begeleidingstraject start met een uitgebreid intakegesprek. Vooraf krijg je eventueel een voedingsdagboek en vragenlijst toegestuurd. Hier ga je een week mee aan de slag. We bespreken jouw leef- en voedingspatroon aan de hand van het ingevulde voedingsdagboek. Dit leg ik vast in een persoonlijk voedings- en leefstijladvies. Deze krijg je per e-mail toegestuurd zodat je het thuis op je gemak nog eens terug kunt lezen.

Na het eerste consult kunnen we een vervolgafspraak inplannen.

VERVOLGCONSULT
Tijdens het vervolgconsult licht ik mijn advies verder toe en overleggen we welke aanpassingen je in jouw dagelijkse voeding gaat maken. Belangrijk daarbij is in welk tempo we veranderingen gaan doorvoeren en wat haalbaar is voor jou. We bespreken wat je ervaringen zijn, of het iets oplevert, waar je dit aan merkt en waar je tegenaan loopt. In overleg zijn aanpassingen mogelijk en een eventueel vervolgtraject, waarin we gaan bijstellen en verfijnen. Elk consult is er ruim aandacht voor voedingsadvies en/of coaching.

 

TARIEVEN

Voor het telefonisch kennismakingsgesprek breng ik geen kosten in rekening

Eerste consult (60 min)  €50

Vervolg consult (30 min) €25

Telefonisch- / e-mail consult (15 min) € 15

Weekmenu op maat + recepten € 37,50**

In overleg kunnen we een programma op maat maken waarvoor ik een pakketprijs kan samenstellen

Alleen een voedingscheck is ook mogelijk; klik hier.

*Gezien de vele eisen van de zorgverzekeraars heb ik ervoor gekozen om mij voorlopig niet te registreren bij beroepsverenigingen. Dit betekent dat er geen vergoeding mogelijk is bij de zorgverzekeraar. Ter compensatie heb ik mijn tarief verlaagd, ten opzichte van de reguliere tarieven.

**Maaltijdplanner voor zeven dagen ontbijt, lunch en diner. Uiteraard op maat gemaakt, seizoensgebonden, rekening houdend met allergieën/intoleranties, wensen m.b.t. afvallen, aankomen en spiergroei en met tips & tricks. Vraag aan via pureilonca@gmail.com

 

AFSPRAAK MAKEN

Wil je een afspraak maken? Stuur een e-mail naar pureilonca@gmail.com of bel naar 06 – 51 39 17 81. Spreek bij geen gehoor de voicemail in met je naam en telefoonnummer. Dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

ANNULEREN
Kun je niet aanwezig zijn op de gemaakte afspraak? Annuleer dan de afspraak 24 uur van tevoren per telefoon of e-mail. Meld je niet op tijd af, dan kunnen de kosten van het intakegesprek of het consult in rekening worden gebracht.

 

 

 

 

  • Facebook