Voedingscheck

Laat je voedingspatroon checken voor slechts € 30,00

Een gezond voedingspatroon is de basis die je nodig hebt om je lichaam goed te laten functioneren en om je fit te voelen. Maar wat is een gezond voedingspatroon? Door de vele misleidende voedingsreclames en nieuwsberichten zie je door de bomen het bos niet meer. Ben je benieuwd hoe jij je voedingspatroon kunt aanpassen om zo een verbetering aan te brengen in je leefstijl? Wil je weten of je gezond leeft en of je alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgt die je lichaam nodig heeft? De voedingscheck van Pure Ilonca kan je veel inzicht geven!

 

Zou je wel iets willen veranderen aan je voedingspatroon maar zie je door de bomen het bos niet meer?

Ben je benieuwd of je qua voeding op de goede weg bent?

Wil je van de vermoeidheid af en meer energie hebben?

 

Laat mij dan naar jouw voedingspatroon kijken!


Interesse?
 Laat mij dit weten via pureilonca@gmail.com of maak gebruik van het contactformulier op de contactpagina en ik stuur je een document toe waar jij 7 aaneengesloten dagen al je eten en drinken digitaal noteert. Je stuurt dit document ingevuld retour en ik zal het vervolgens voorzien van nuttige tips die je kunt toepassen in je nieuwe leefstijl!

 

Tip: kijk ook eens onder het kopje “Advies & Coaching” en “Werkwijze & Tarieven”.

2 Responses to “Voedingscheck

  • Hoi Ilonca! Van jou vader hoorde ik iets over rode gist en cholesterol. Nu wil ik zelf een proef doen om het cholesterol te verlagen dmv voeding. Wat kan ik doen met rode gist en waar kan ik dat vinden??? En evt andere raad/advies? Groetjes Jannie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Facebook