Even een update!

Oh hallo! Ik ben de laatste tijd mijn blog een beetje aan het verwaarlozen lijkt wel. Ik heb al een tijdje niets meer online gezet. En wat baal ik daarvan! Want ik heb heel veel met jullie te delen alleen het komt er de laatste tijd niet echt van. Ik heb het druk, heel druk en moet soms even prioriteiten stellen! Er zijn avonden dat ik mijzelf de keuken insleep om iets lekkers in elkaar te flansen en dat héél graag met jullie wil delen. Helaas zijn de donkere avonden niet echt bevorderlijk voor mijn foto’s! En zonder foto heb ik ook niet echt iets met jullie te delen. Grrrrr…

keepcalmho

Maar ik ben ook bezig met leuke dingen! Naast dat ik op het moment ontzettend veel aan het werk ben, ben ik ook een superleuke samenwerking aangegaan met Richard van Hartendorp Photography. Hij maakt een serie foodfoto’s waar ik de gerechten voor maak. Leuk leuk leuk! Er zitten dus een boel recepten aan te komen. Helaas worden ze niet voor de kerst geplaatst (hoewel ik er vanuit ga dat jullie allaaaang al een 7 gangen menu in elkaar hebben gedraaid. Of worden het 7-gangen op het gourmetstel? 😉 ).

Er zit dus heel veel leuks aan te komen! Alleen even geduld nog 🙂 Stay tuned..

Ik wens jullie allemaal fijne feestdagen!

merry_christmas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Facebook